Juletider på Sprio-kontoret

Prio på Sprio2017.12.11

I värmen på Sprio-kontoret är julstämningen på topp! Ansökningarna trillar in i takt till julmusiken och vi knaprar pepparkakor till varenda kaffekopp, kan det bli trevligare?

Tänk att det bara är 14 dagar till jul! Det betyder att det är hög tid att koka knäck och börja slå in julklappar! På Sprio har vi firat med både julfest, julfrukost och med att klä vår superfina gran!
 
Men bara för att det är jul ligger vi inte på latsidan. Nej, Sprio-kontoret har nästintill lika körigt som nissarna verkar ha i tomteverkstaden! Vi intervjuar, läser ansökningar och anställer personal på löpande band! Så tveka inte på att skicka in önskelistan… eller din ansökan menar vi förstås!
 
sprio-kontoret firar julfrukost

jul-sprio

sprio-kontoret firar jul

 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu