fbpx

Kallt på kontoret – 5 tips för dig som alltid fryser på jobbet

På jobbet2018.12.13

1. Stå upp så mycket du kan

Om du har möjlighet att höja skrivbordet och ståjobba, gör det! Utan att tänka på det så aktiverar du kroppen och på så sätt ökar du blodcirkulationen och blir automatiskt lite varmare! Det är bra av flera anledningar att stå upp och jobba så det kanske du bör överväga även nr du inte fryser.

2. Drick allt varmt du kommer över

Te, varm choklad eller kaffe? Eller alla tre. Unna dig varm dryck med jämna mellanrum, det får kroppstemperaturen att krypa uppåt. Plus att det är mysigt, så varför inte liksom?

3. Samla in en namnlista

Gör uppror! Samla in en namnlista från dina huttrande kollegor och stövla bort till chefen för att överlämna. Eller ännu bättre, kom överens med alla att skicka mejl, om ni fyller chefens inkorg med klagomejl så kanske han blir ännu mer benägen att värma upp lokalerna. Om ni alla fryser så måste de ju se till att göra något åt saken.

4. Torgvantar…

Är du extremt frusen av dig kan det vara en god idé att investera i ett par torgvantar (eller klipp av fingertopparna på dina fingervantar)! Det värmer tassarna utan att du blir fumlig och kan använda fingertopparna som vanligt.

5. Anordna en gemensam danspaus

Vill du samtidigt höja stämningen på kontoret? Ta en 2-minuters paus och dansa loss med kollegorna. Sätt på en jullåt eller valfri härlig danslåt och gå loss! Eller gör en klassisk åkarbrasa om du inte känner dig manad att dansa.

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu