fbpx

Kundcase: Equestrian Stockholm | ”Sprio levererar helt klart vad de lovar & lite till”

Ledarskap2021.02.18

KUNDCASE: Equestrian Stockholm är en internationell framgångssaga med svenska rötter, prisbelönta för sin tillväxt och ledande inom sin genre på Sociala Medier.

Vi är otroligt stolta och glada över att få leverera kompetent personal till både juniora på seniora roller till samtliga avdelningar; alltifrån ekonomi, marknadsföring, lager och sälj.

Vi ville därför vända oss till Johanna Ingelsson, grundare och VD på Equestrian Stockholm för att höra hur hon ser på vårt samarbete.

 

Varför har ni valt att samarbeta med Sprio?

– Vi på Equestrian Stockholm har valt att samarbeta med Sprio av olika anledningar. Främst då vi får in väldigt mycket ansökningar och har svårt tidsmässigt att filtrera dessa internt. Genom att samarbeta med Sprio har vår rekryteringsprocess underlättats enormt då Sprio gör grovjobbet.
 

Har samarbetet levt upp till dina förväntningar?

– Samarbetet har definitivt levt upp till mina förväntningar och dessutom överträffat dem. Tack vare Sprio har vi på Equestrian Stockholm fått många nya fantastiska medarbetare.
 

Vad är det första du kommer att tänka på när du hör ”Sprio”?

– Det första jag kommer att tänka på när jag hör “Sprio” är lättnad. Sprio har helt klart underlättat vår rekryteringsprocess, både tidsmässigt men även administrativt. Här har vi Jessica Tschöp, vår kontakt på Sprio som ligger alltid steget före, att tacka!
 

Hur har du upplevt samarbetet med Sprio?

– Jag har upplevt samarbetet som väldigt enkelt, professionellt och över förväntan. Sprio levererar helt klart vad de lovar och lite till!
 

Vad skiljer Sprio från andra leverantörer du har jobbat med?

– Sprio skiljer sig från andra leverantörer då de gör det lilla extra för att göra sina kunder nöjda och detta är något vi är enormt tacksamma över.
 

Skulle du kunna tänka dig att använda Sprio som leverantör för kommande rekryteringar?

– Jag skulle definitivt kunna tänka mig att använda Sprio framöver och faktum är att vi har en del rekryteringar på gång i dagsläget med just Sprio. Vi på Equestrian Stockholm är mer än nöjda med vårt samarbete tillsammans med Sprio och ser fram emot fler lyckade rekryteringar, tack vare Sprio!

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu