fbpx

Kundcase: Verifone | ”Sprio är flexibla, enkla & smidiga”

På jobbet2021.04.20

KUNDCASE | Verifone är en världsledande aktör inom elektroniska betallösningar. De är levererar i över 150 länder världen över, till såväl e-handel som fysiska butiker med mottot: Snabbt smidigt och säkert. Sprio har haft ett långt samarbete med Verifone och är otroligt stolta över att leverera kvalitativ personal till denna branschjätte. Vi passade på att fråga Miryam Mussie, Tech Support Manager, på Verifone hur hon ser på samarbetet.

Vad är det första du kommer att tänka på när du hör ”Sprio”?
– Det första jag tänker på är flexibilitet, de är smidiga att jobba med och ger bra service!

Varför valde du inledningsvis att samarbeta med Sprio?
– En kollega rekommenderade Sprio för mig, hon hade bara gott att säga och jag kan säga att allt hon beskrev för mig stämde överens med verkligheten.

Har förväntningarna efterlevts i processen?
– Varje gång! De har verkligen levererat på alla plan, när vi har krånglat och haft motgångar det senaste året så har Sprio varit en flexibel partner som har kunnat anpassa sig snabbt. Personalen på Sprio har levererat och visat på kompetens. Kommunikationen med Sprio har varit mycket bra och det märks i hela ledningsgruppen att de brinner för god service.

Vad skiljer Sprio från andra leverantörer du tidigare har jobbat med?
– Just flexibilteten sticker ut, samt att Sprio levererar på det som är utlovat, man får många bra kandidater att välja på. De har överträffat alla mina förväntningar men framför allt har de varit flexibla när man behöver det. De tar även bra hand om sin personal som de har hos mig. Alla är nöjda och de märks även i det jobb de utför.

Skulle du kunna tänka dig att använda Sprio som leverantör för kommande rekryteringar?
– Jag är extremt nöjd och rekommenderar Sprio starkt till alla som frågar mig. Jag kommer absolut att använda Sprio i framtiden, de är helt enkelt det bästa alternativet om man inte kan lägga tid/resurs på att göra en bra rekrytering!

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu