fbpx

Så vet du om du passar för ett jobb inom kundservice på Tre

Söka jobb2018.08.29

Så för att ta reda på om just du passar för jobb inom kundservice på Tre har vi tagit fram en checklista där du enkelt kan avgöra om du tror att du skulle passa för rollen!
 
Jobba med kundservice på Tre – Ansök här >>>
 

Kundservice på Tre – Checklista:

 

Serviceminded

Serviceminded är ett ord som många använder utan att riktigt tänka på vad det faktiskt betyder. För att jobba med kundservice på Tre behöver du veta ordets riktiga innebörd och också prestera utifrån det! Att vara serviceminded betyder flera saker: Du är lyhörd och förstår kundernas problem. Det kan innebära allt ifrån att erbjuda en köpbar lösning till en kund som inte visste att den fanns till att guida en frustrerad kund med en faktura fråga. Fingertoppskänsla och lösningsinriktad är två av dina ledord.
 

Mogen

Du är ansvarstagande och analytisk, du gillar att känna att du äger din roll. Såklart är alla nya i början men din mentalitet är att alltid vilja bli bättre och utvecklas. Du vet vikten av att komma i tid och att din prestation är viktig för hela teamet.
 

Orädd

Du är social och utåtriktad. Du gillar sociala situationer såväl vid kaffeautomaten som i telefon med en inringande kund. Du är inte rädd för att föreslå lösningar, eller att ta dig an nya utmaningar och hinder som du inte tidigare stött på. Du gillar att sälja in lösningar, har förståelse för att det kunden från början ber om kanske inte är vad personen söker förrän ni gemensamt gått igenom vad som skulle kunna göra en sur kund till en väldigt nöjd kund.
 

Resultatorienterad

Du gillar tävlingar och drivs av att se dina egna prestationer förbättras. Vare sig det handlar om att tagga igång dig själv för att slå ditt rekord från gårdagen, eller att hjälpa en kollega som behöver stöttning för att teamet ska nå sina mål.
 

Gilla fart och fläkt

Gillar du när det händer mycket? Här kommer du aldrig behöva sitta uttråkad! Det finns allltid något att göra och ibland kan det vara högt tryck men gillar du att peppa andra och att bevisa för dig själv vad du faktiskt klarar.

Jobba med kundservice på Tre – Ansök här >>>

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu