fbpx

Kundservicepersonal till inkorgen – prenumerera på Sprio’s nyhetsbrev

Ledarskap2018.08.23

Vi gillar när det går smidigt och gillar inte att krångla till det i onödan – precis som våra kunder! Därför har vi nu gjort det möjligt för dig att löpande få kandidater oavsett om du har behov just nu eller inte. Dyker en passande kandidat upp i din inkorg är det bara för dig att höra av dig till oss.
 

Signa upp dig på nyhetsbrevet >

Vi vet att det kan var knepigt att hitta rätt personal till kundtjänst, därför bestämde vi oss för att göra det till vår spetskompetens. Idag tillsätter vi personal till en rad olika kundtjänster, allt ifrån internationella varumärken till små företag. Vare sig det handlar om arbete i telefon, chatt eller över disk i butik så kan vi hitta passande personer.
 

Vi har dagligen ett inflöde av över 100 ansökningar, tack vare detta kan vi alltid ha personal redo för uppdrag som dyker upp med kort varsel. Därför vill vi erbjuda möjligheten att förebygga eventuell personalbrist även hos er.
 

Det fungerar så att vi varje måndag skickar ut kandidatprofiler med beskrivningar om erfarenhet, kompetens och övrig info. Du kan när som helst säga upp prenumerationen eller bara låta den löpa tills den dag då du är i akut behov av personal, då kan den komma väl till hands. Rekryterar du snarare efter personlighet än behov är detta perfekt då du kan skumma igenom beskrivningarna för att se om det finns något som kan vara aktuell för din kundservice.
 

Klicka här för att få kundservicepersonal till din mail >

 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu