fbpx

Vi söker personal – kom och jobba med oss på Sprio

Prio på Sprio2017.11.22

Sök något av våra lediga jobb! På Sprio är vi ett glatt gäng som dagligen jobbar mot gemensamma mål. Vi brinner för nytänkande rekrytering! Vi vill att matcha rätt person med rätt jobb och samtidigt ha snabba processer! Nu hoppas vi på att hitta likasinnade kollegor som vill jobba med rekrytering och bemanning inom kundservice, support & kundtjänst på vårt fina kontor i Stockholm!

 

Vi på Sprio söker efter dig som studerar på universitet eller högskola och letar deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier. Perfekt merit för dig som vill jobba med just personal i framtiden.

Lediga jobb – Läs mer här:

Vi söker studenter som vill jobba med rekrytering på Sprio >>>

 

Eftersom vi får fler och fler kandidater behöver vi nu en till konsultchef. Var med oss och förbättrta rekryteringsbranschen! Här får du chansen att vara en del av ett härligt, där alla brinner för att leverera hög kvalité i kombination med att ha kul på jobbet

Läs mer om det här:

Vi söker konsultchef till Sveriges roligaste arbetsplats >>>

 

Tror du att något av våra lediga jobb skulle passa för dig? Eller någon du känner? Tveka inte att ansöka eller tipsa någon som borde. Vi intervjuar och tillsätter löpande så passa på.

 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu