Vi söker personal – kom och jobba med oss på Sprio

Prio på Sprio2017.11.22

Passa på vi har lediga jobb - Inhouse!Vi befinner oss i spännande tider på Sprio. Vi växer så det knakar och både kunder och kandidater verkar lika peppade som oss. Detta leder att vi nu söker personal! Visst vill du jobba på Sveriges roligaste arbetsplats?

Sök något av våra lediga jobb! På Sprio är vi ett glatt gäng som dagligen jobbar mot gemensamma mål. Vi brinner för nytänkande rekrytering! Vi vill att matcha rätt person med rätt jobb och samtidigt ha snabba processer! Nu hoppas vi på att hitta likasinnade kollegor som vill jobba med rekrytering och bemanning inom kundservice, support & kundtjänst på vårt fina kontor i Stockholm!

 

Vi på Sprio söker efter dig som studerar på universitet eller högskola och letar deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier. Perfekt merit för dig som vill jobba med just personal i framtiden.

Lediga jobb – Läs mer här:

Vi söker studenter som vill jobba med rekrytering på Sprio >>>

 

Eftersom vi får fler och fler kandidater behöver vi nu en till konsultchef. Var med oss och förbättrta rekryteringsbranschen! Här får du chansen att vara en del av ett härligt, där alla brinner för att leverera hög kvalité i kombination med att ha kul på jobbet

Läs mer om det här:

Vi söker konsultchef till Sveriges roligaste arbetsplats >>>

 

Tror du att något av våra lediga jobb skulle passa för dig? Eller någon du känner? Tveka inte att ansöka eller tipsa någon som borde. Vi intervjuar och tillsätter löpande så passa på.

 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu