fbpx

Lediga jobb Stockholm – så fixar du ett jobb snabbt

Söka jobb2018.05.24

Läs annonsen

Om du är jobbsökande så söker du säkert fler jobb än ett. Men se till att hålla koll på vilka jobb du faktiskt söker och se till att läsa annonsen noga, gärna mer än en gång. På så vis är du förberedd om du blir uppringd av en rekryterare och genom att ha läst annonsen kan du ge mer utförliga svar på de frågor som rekryteraren ställer dig! Ett enkelt knep som inte tar lång tid.

 

Lediga jobb Stockholm

Var öppen för att matchas mot andra tjänster. Även om du sökt en specifik tjänst så kan det vara så att rekryteraren upptäcker att du skulle passa bättre på en annan tjänst som är ledig. Om du då är öppen för att matchas mot något annat än just det du sökt så blir chanserna större för dig att få ett jobb

 

Var förberedd

Även om du söker jobb utan CV – som du till exempel kan göra HÄR, så är det toppen om du förbereder ett litet CV för din egen skull. Dels för att du enklare ska kunna berätta om dina tidigare erfarenheter när du har skrivit ner dem, men även för att du i vissa fall kommer att behöva visa upp ditt CV vid ett senare skede i processen. Så anteckna dina utbildningar, eventuella kurser, dina tidigare arbetsplatser (om du har några). Annars kan du ange dina styrkor eller förtroendeuppdrag.

 

Olika typer av kundtjänst

Att arbeta med kundservice är en bra språngbräda för din framtida karriär. Beroende på vad du har för framtidsplaner kan du välja att söka jobb inom den bransch du helst vill verka i framöver. Kanske en teknisk, en ekonomisk eller en som innefattar e-handel? Välj det som du tror skulle passa dig bäst.

 

Var redo

Att vara redo redan innan du söker jobb är en klar fördel. Se till att ha förberett eventuella referenser på att du vill uppge dem i ditt jobbsökande. Du kan se till att ta reda på hur lång uppsägningstid du har eller när du kan vara redo att starta på ett nytt jobb. Ha inte en massa planer i början av din anställning, om du planerat tre veckors semester under din provanställning så har du en mycket lägre chans att bli anställd innan den inplanerade semestern.

 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram > 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu