fbpx

Bästa tipsen för en lyckad After Work i sommar

Prio på Sprio2018.06.21

 

Kubbturnering

Är det fint väder ute så passa på att anordna en kubbturnering. Det är alltid kul att göra något tillsammans och är ni många så kan ni dela upp er i olika lag med två banor bredvid varandra. Passa på att mixa lagen så man hamnar med en kollega man kanske inte pratar med varje dag.
 

Ordna ett Quiz

Om vädret sviker och ni hellre stannar inomhus så kan ni passa på att ordna ett quiz! Antingen väljer ni ett förbestämt ämne eller så gör ni en själva om saker som hänt på jobbet, kunder eller andra roliga saker. Ett tips är att använda er av program som kahoot.it, där alla deltagare använder sin mobil för att svara på frågorna.
 

Afterwalk

Istället för en afterwork, ta en afterwalk! Samla ihop kollegorna och ta en promenad tillsammans. Kanske kan slutdestinationen vara en restaurang eller en annan rolig belöning efter er aktiva eftermiddag.
 

Ha knytkalas

Oavsett väder, kan ni alltid anordna ett knytkalas. Välj ett tema och se till att alla får ta med sig en sak var. Är vädret fint så kan ni ha en picknick i parken och om vädret är dåligt kanske ni kan piffa upp lunchrummet på jobbet.
 

Femkamp

Passa på att ordna en femkamp, som gör att sammanhållningen mellan kollegorna blir bättre. Antingen kommer ni på en egen femkamp, eller så finns det ofta anordnade på spelhallar eller liknande. Passa på att blanda lagen!
 

Grillkväll

Samla ihop kollegorna och dra ihop en grillkväll! Om ingen har möjlighet att ha den hemma hos sig, kan ni köpa ett par engångsgrillar och sätta er i en park. Det är ett trevligt minne ni säkert kommer att minnas ett tag framöver.

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu