fbpx

Slipp måndagsångest – måndagar, veckans bästa dag

På jobbet2018.04.17

Gör det till en nystart

Finns det egentligen några skäl till varför inte måndagar skulle vara den perfekta dagen att påbörja något nytt! Vi tycker att det är en perfekt dag att börja om, eller starta något nytt på! Förhoppningsvis finner du en inre styrka och fylls av hopp, detta ökar ditt energipåslag, bra va?
 

Sov ordentligt

Vi vet, det kan vara nog svårt att gå och lägga sig i tid på söndagskvällen, speciellt om man vänt på dygnet under helgen. Men det är värt det! Testa så får du se resultat. Försök att varva ner på söndagskvällen, kanske du kan ta en kopp med örtte, läs en bok eller kanske ett bad? – oavsett vad du väljer så välj något som får dig att gå ner i varv. Du kommer tacka dig själv på måndagsmorgonen när du vaknar ut utvilad och känner dig redo för en ny vecka!
 

Sätt på dig något snyggt

Vi känner väl alla till att känner man sig snygg så presterar man bättre, så ett tips är att redan på söndagskvällen lägga fram kläder inför morgondagen. På så vis slipper du stressa dig igenom garderoben på måndagmorgon. Tänk på att klä dig bekvämt, det märks om du bär något du inte själv trivs i, men tänk ändå lite lördag och fest, du kommer garanterat bli glad när du ser dig själv i spegeln eller när någon kollega ger dig en uppskattande kommentar om hur ”fin du är”. Det kan göra din dag!
 

Tänk positivt och förbjud klagande

Du är vad du tänker, håller du inte med? Alla som jobbar med personlig utveckling eller coaching återkommer alltid till att trycka på hur du kan styra ditt egna humör, välmående och dina tankar. Tänker du positivt kommer du också utstråla det. Le mot folk du möter och du kommer garanterat få leende tillbaka. Låt måndagen bli en dag utan negativa tankar och klagande, positiv energi smittar av sig!
 

Lyft och peppa varandra

Att peppa varandra och lyfta varandra sinsemellan är så otroligt viktigt. Kanske borde ni införa en ”måndags-pepp” på kontoret? det skulle kunna vara något i stil med ett mejl som lyfter upp något bra ni gjort veckan innan eller något positivt som är kommande, oavsett vad så kommer det ge hela kontoret en bra känsla att öppna detta mejl – och redan då har ni bjudit in till en bra måndagskänsla. Sen är det bara att spinna vidare på detta och låta måndagen bli den bästa dagen på veckan! – Säg hejdå till måndagsångest!
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram > 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu