Nya spännande saker händer på sprio.se

Prio på Sprio2017.09.19

Hurra, nu har Sprio blivit med blogg! Från och med idag kommer du kunna läsa om vad vi gör här på Sprio-kontoret! Men också tips inför arbetsintervjun, lifehacks du behöver på arbetsplatsen och annat inspirerande innehåll.Jag som skriver heter Lovisa och jag jobbar med marknad på Sprio. Om du har tips på vad jag borde skriva om, tycker att jag borde intervjua din grymma kollega eller om du själv kanske vill skriva om något du brinner för som du tror skulle passa in på Spriobloggen så får du jättegärna mejla till mig: lovisa.carlberg@sprio.se

För dig som inte känner till Sprio så är vi ett rekrytering- och bemanningsföretag. Vi har nischat oss inom kundservice och vi brinner för att ge unga chansen att ta ett språng in på arbetsmarknaden. Vi älskar kaffe, hundar, bullar och är som en enda stor familj som hela tiden växer med hjälp av våra grymma konsulter, sprioanerna!
Vi är så glada att bloggen äntligen är igång och vi hoppas att ni ska tycka det är kul att följa oss här. Redan nu finns det några inlägg som du kanske vill kika på!

Välkomna in i värmen på Spriobloggen.

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu