fbpx

Rekryteringsföretag | Vad är ett rekryteringsföretag?

Söka jobb2021.12.06

Rekryteringsföretag | Vi reder ut vad ett rekryteringsföretag gör och vad fördelarna av att rekrytera via rekryteringsföretag är!
 

Vad är ett rekryteringsföretag?

Ett rekryteringsföretag jobbar på uppdrag av en arbetsgivare som blir tilldelade tjänster att tillsätta. Rekryteringsföretag ansvarar och genomför hela rekryteringsprocessen från att hitta kandidater som matchar kundens krav till att genomföra intervjuer för att sedan presentera till kund. När processen avslutas erbjuds den aktuella kandidaten ett anställningsavtal hos arbetsgivaren.
 

Vad är fördelen att rekrytera via rekryteringsföretag?

Fördelen med rekryteringsföretag är det oftast finns ett brett utbud av jobb inom samma bransch, vilket innebär att man som arbetssökande kan bli aktuell för andra tjänster än den man initialt sökte. Företag sparar dessutom värdefull tid på att överlåta rekryteringen till rekryteringsföretag eftersom de är experter inom området och besitter rätt verktyg för att göra rätt bedömning av kandidater.
 

Sprio som rekryteringsföretag

Det som skiljer Sprio från andra rekryteringsföretag är att vi är nytänkande och sprakande.
Vi förenklar ansökningsprocessen för kandidater och ser till att alla får återkoppling, vilket är något vi också blivit prisbelönta för! Vi har tagit marknaden med storm under de år vi funnits och vi har ambitionen att bli bäst på att rekrytera rätt personal med passande kompetens till våra kunder.
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu