fbpx

Så klär du dig bäst för en lyckad arbetsintervju

Söka jobb2017.10.11

Så vad tar du då på dig när det är dags att ge dig iväg för att kamma hem ett nytt härligt jobb?

1. Klä dig bekvämt! För att du ska kunna ge en rättvis bild av dig själv är det viktigt att du inte känner dig obekväm i situationen. Så klä dig bekvämt, inget ska skava eller strama åt så att du lägger fokus på det under din intervju!

2. Ha på dig något som ger dig självförtroende! Om du vet med dig att du känner dig riktigt snygg i en viss skjorta – ta då på dig den! Den där snygga skjortan kan få dig att omedvetet sträcka på dig lite extra och att utstråla självförtroende. Perfekt i en situation där det är viktigt att sticka ut.

3. Spring inte iväg och köp dig något nytt. Det är helt onödigt att du ska shoppa något nytt inför en arbetsintervju. Det är onödiga pengar. Du har garanterat något fint där hemma som du kan stryka och dra på dig, eller låna av en kompis? Att shoppa något nytt kan du vänta med tills det är dags att belöna dig själv för det nya jobbet!

4. Hel och ren. Självklart ska du komma hel och ren till arbetsintervjun. Det är grundläggande! Du gör inte ett bra intryck med fläckar på tröjan eller grådassiga skor. Putsa upp dig själv!

5. Klä dig utifrån förutsättningarna. Är det vinter? Bär då inte sommarkläder! Söker du jobb som trädgårdsmästare? Ha då inte superlånga och glittriga naglar. Du fattar grejen, tänk till lite!

6. Låt din personlighet få lysa igenom! Klä dig inte för någon annans skull, eller vad du tror att rekryteraren gillar. Har du en sprudlande och färgglad personlighet? Ja men då är det klart att du ska bära något färgglatt som du brukar.

Lycka till med arbetsintervjun!

Jobbtips:

Jobba på Klarna med kundtjänst i Stockholm – jobb utan krav på erfarenhet>>
Vi söker norsktalande medarbetare till kundtjänst i centrala Stockholm riktat mot företag >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu