fbpx

Sammanfattning av 2019 – Sprios tredje år

Prio på Sprio2019.12.27

Vi har ökat omsättningen med 40 procent

Långt över budget! Behöver vi ens säga något mer!?

Vi har etablerat oss i Göteborg

Inte nog med att vi växer så det knakar både inom rekrytering och bemanning i Stockholm, så har vi nu kommit igång på allvar även i Göteborg. I maj gick startskottet för våra allra första konsulter i Göteborg, något vi är mycket stolta över. När året nu är slut kan vi konstatera att vi lyckades anställa fler än 70 kundtjänst-konsulter som jobbar på plats hos våra kunder i Göteborg.

Vi har blivit ÄNNU mer digitala

För att spara tid i våra rekryteringsprocesser och underlätta för våra kandidater har vi bland annat infört kontinuerliga videointervjuer, digitala introduktioner och digitala avtalssigneringar – för att nämna några förändringar!

Antalet ansökningar har ökat med 45 procent 

Redan från Sprio-starten har vi jobbat aktivt med att bygga en annonserings-strategi i framkant, och i år har det visat sig positivt på flera sätt. Vi är väldigt glada över att ha lyckats öka antalet ansökningar till våra lediga tjänster med hela 45 procent.

Vi har gått från 9 till 15 personer internt

Samtliga avdelningar har växt under året, många har klättrat internt och flera nya stjärnor har anslutit till gänget. Både rekryterings- och marknadsavdelningen har gått från att roddas av en person vardera till att nu vara två stabila team. Våra grymma rekryteringsassistenter har tagit ett helhetsansvar i processerna och kan numera titulera sig som rekryterare. Listan kan göras lång! Och! Vi har fått ytterligare en kontorshund i form av gulliga lilla Juni. 

Vi har flyttat!

Efter en längre tid i Vasastan väntade vi otåligt på att vårt nya kontor skulle renoveras. Peppade och förväntansfulla flyttade vi i november in i våra nya lokaler på Sveavägen 32 i Stockholm. Inte nog med att kontoret i sig är en ren sekelskiftesdröm så är vi såklart väldigt glada över att sitta så centralt, vilket underlättar enormt när vi välkomnar våra kunder, konsulter och kandidater till oss.

Vi har ett inflöde på 48.225 ansökningar totalt under året

Med risk för att låta skrytiga (🙈) så vill vi ändå lyfta denna fantastiska siffra! Under året har alltså hela 48.225 ansökningar till våra olika tjänster gjorts. Helt otroligt!

Och slutligen… Vi har passerat 1000 tillsättningar

Sedan Sprio-starten i september 2016 har nu över 1000 personer fått jobb via Sprio. Wow!

Stort tack till er alla som har varit med och gjort detta året oförglömligt. Vi ser fram emot ett spännande 2020! Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Missa inte att vi söker personer internt. Klicka HÄR!

sprio-sammanfattning

 

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu