Så enkelt söker du jobb via facebook – tar inte mer än 12 sekunder

Söka jobb2017.10.11

Vi gillar när det är så enkelt som möjligt. Därför har vi sett till att jobben finns där du är! Så nu kan du söka alla våra jobb på Facebook, Det tar inte mer än 12 sekunder och vi ringer alltid upp dig inom 48 timmar!

Passa på att sök jobb nu – vi har massor av lediga tjänster
 

Med hjälp av vår enkla Facebook-app så behöver du bara gå in på vår facebook-sida, klicka på knappen ”använd app” och därefter kan du bara klicka dig in på och söka de jobb som tilltalar dig. För att göra det ännu lite enklare så har vi satt ihop en liten film som beskriver exakt hur du gör. Lycka till med jobbsökandet!

Se klippet här:

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu