fbpx

Söka jobb ska vara enkelt – såhär gör 70% av våra kandidater

Söka jobb2018.04.24

Vårt motto har alltid varit att det ska vara så enkelt som möjligt att söka jobb, för det är ju ingen raketforskning. Därför passade vi på att kolla statistiken, hur många väljer att söka till en specifik annons och hur många väljer att skicka in en intresseanmälan? Det visade sig att 70% av ansökningarna som inkommer till oss är just intresseanmälan.
 

Vi klandrar dem inte, det är ju trots allt så bekvämt med tanke på att det bara tar 12 sekunder att ansöka! Att sedan få lyxen att bli uppringd av en rekryterare och matchas med det jobb som de tror matchar dig är både smidigt och kul.
 

Eftersom vi får in över hundra ansökningar varje dag och närmare 70 procent väljer att lägga en generell intresseanmälan. Så är vi glada att kunna erbjuda våra kandidater möjligheten till detta. Vi vill inte att det ska kännas varken jobbigt eller svårt att söka jobb.

För att det ska vara så enkelt så möjligt frågar vi bara efter fyra saker:
– Namn
– Telefonnummer
– Mailadress
– Födelsedatum

Därefter sköter våra kompetenta rekryterare resten! Enklare än så kan det väl knappast bli? Vill du testa att ansöka via vår generella intresseanmälan så gör du det HÄR (klick)

 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu