fbpx

Sommarjobb Stockholm – så lätt fixar du det

Söka jobb2018.05.10

1. Skilj dig från mängden

De flesta arbetsplatser vill att de sökande ska lämna in ett CV. För att du ska hamna högre upp i CV-högen är det bra med ett CV som skiljer sig från de andra, liva upp det med färger och en bild på dig själv. Se dock till att det ser seriöst och proffsigt ut.
 

2. Jobb utan CV

Glöm inte att alla företag har olika ansökningsmetoder, har du inget färdigt CV kan du ansöka hos oss på Sprio, det tar bara 12 sekunder. Det ska vara enkelt att söka jobb, det är ju ingen raketforskning.
 

3. Hör dig för

Man har ofta fler kontakter i sin omgivning än man tror. Din fotbollstränare kanske vet någon som erbjuder sommarjobb i Stockholm? Informera alla i din omgivning att du håller på att söka jobb, det kan dyka upp en möjlighet när du minst anar det.
 

4. Sommarjobb Stockholm

Sök så många jobb som möjligt, i hela Stockholm och sådant som du från början kanske inte hade tänkt dig. Ju fler ansökningar du får iväg desto större är chansen att få ett sommarjobb. Många erbjuder även jobb utan erfarenhet, så oroa dig inte för det. Se till att visa hur mycket du vill ha jobbet.
 

5. Förbered dig

När man söker många olika jobb är det lätt att glömma vilka man sökt. Blir du inbjuden till intervju så se till att vara påläst om företaget och förbered några frågor som du vill ställa, då visar du framfötterna.
 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram > 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu