fbpx

Sprio tipsar – Så klättrar du på jobbet

Din karriär2018.07.24

 

Ställ upp

Är det så att du behöver jobba övertid eller att en kollega ber om hjälp, se till att ställa upp så gott du kan. Det visar att du jobbar för företagets framgång och att du hjälper andra. Nästa gång kanske det är du som behöver hjälp från en kollega.
 

Kom med nya idéer

Var inte rädd att säga vad du tycker. Det kan vara så att de andra inte alls tänkt som du och att de uppskattar din feedback, bra som dålig. Företagets mål borde vara att hela tiden förbättras och nya idéer ska välkomnas med en öppen famn.
 

Sätt upp mål

Det är viktigt att alltid ha ett mål och vara målinriktad. Om du tidigt förklarar för din chef vad dina mål är, kan ni tillsammans jobba mot dessa. Då vet ni båda mer vad som förväntas av dig och vad du behöver göra för att nå dem.
 

Bygg relationer

En av företagets viktigaste byggstenar är dess personal. Se till att prata med dina kollegor och umgås på raster eller efter arbetstid. Det skapa bättre sammanhållning och en trevligare arbetsmiljö.
 

Ta initiativ

Ska ni företaget hålla i en konferens eller ska ni kanske ha personalfest snart? Ta initiativet och fråga om du kan få ansvara för detta. Det visar att du vill ta ansvar och du får möjligheten att visa vad du går för!
 

Skaffa en mentor

Det är alltid bra att ha någon att bolla idéer med. Prata med någon som har arbetat länge i företaget eller som kanske jobbar med den tjänst du önskar klättra upp till. Fråga om den vill bli din mentor, som du kan ställa frågor till och som du kan diskutera dina mål med. Den kan vara väldigt värdefullt för din del. 

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu