fbpx

Tappat inspirationen? Vi ger dig tips på matlådor!

2018.05.22


 

Kampanjvaror

Har du ingen inspiration och heller inte så många kronor kvar på kontot? Kolla då efter varor i affären som är på extrapris, om du utgår från vad som finns billigt just nu, kanske du kommer på en maträtt som inte kommer att kosta dig så mycket i slutändan.
 

Byt med varandra

Du är nog inte ensam om att vara trött på dina matlådor. Många gör flera matlådor av samma maträtt, så varför inte passa på att byta matlåda med varandra? Då får ni båda testa på något helt annat och kanske något man inte smakat innan. Bra va?
 

Laga mat tillsammans

Oavsett om man är singel eller har en partner, kan det blir tröttsamt med samma sak i köket varje dag. Passa på att fråga en vän till dig om ni kan göra matlådor tillsammans? Det gör det hela mycket roligare och ni kan säkerligen ge varandra inspiration och tips på saker ni inte tänk på tidigare.
 

Frys in

Det här är vanligt, men något som de flesta glömmer bort. Om du ser till att göra ett storkok, så passa på att frys ner färdiga matlådor till dagar när energin inte finns där. Du kommer tacka dig själv när just den dagen kommer.
 

Studentlådan

Ta inspiration från studenternas matlådor. Många väljer att köpa billiga nudlar och tillsammans med frysta grönsaker göra en nudelwok som inte kostar många kronor. Ett annat asiatiskt tips är att göra fried rice, de flesta har ett rispaket ståendes hemma, så varför inte blanda ner lite ägg och grönsaker? Snabbt, enkelt och supergott!
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu