fbpx

Har du brist på energi? Vi ger tips på vardagsmotion!

På jobbet2018.06.05

Gå av en hållplats för tidigt
Om du åker lokaltrafik är ett hett tips att gå av en hållplats för tidigt, då får du en frisk promenad på morgonen. Åker du bil, så parkera lite längre bort. Frisk luft är en bra start på dagen!  

Ta trapporna
Istället för hiss eller rulltrappor så ta trapporna! Det är ofta smidigt att ta rulltrappan men ofta går det lika snabbt med trappan. Arbetar du på 12:e våningen och inte vill gå i så många trappor, så gå hälften, eller så mycket som du orkar. Lite är bättre än inget. 

Stå upp och arbeta
Man blir lätt stillasittandes på arbetet, så se till att införskaffa ett höj och sänkbart skrivbord. Variera under dagen och försök stå så mycket som möjligt.  

Ta en promenad på lunchen
De flesta har gott om tid för en promenad på lunchen. Skippa kaffet och ta istället en sväng runt kvarteret. Du kommer få ny energi och kroppen mår bra av att få röra lite på sig.  

Promenera istället

Ska du iväg på ett möte eller möta upp en vän? Är det så att du brukar ta lokaltrafiken eller bilen för ett kortare avstånd? Välj då istället att ta en promenad. Det låter dig rensa tankarna efter jobbet och på samma gång får du frisk luft. *Win Win Situation* 

Gör något kul med vännerna

Ska du träffa upp vännerna på en AW? Solen skiner och man vill bara vara ute i solen och njuta. Kombinera AWn med någon aktivitet så får ni röra lite på er samtidigt som ni gör något kul, varför inte spela lite minigolf?  

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu