fbpx

Så enkelt undviker du att bli nervös på arbetsintervjun

Söka jobb2018.07.05


 

Se till att få en bra sömn. Det kan ibland vara svårt att sova om men är nervös inför något. Se därför till att gå och lägga dig i god tid så att du vaknar utvilad.
 

Planera din tid innan intervjun. Är det tidigt på morgonen, se till att gå upp i så god tid att du inte behöver stressa. Kolla redan upp dagen innan hur du ska ta dig till intervjun och ta hjälp av Googlemaps för att se hur lång tid det borde ta att gå till adressen.
 

Var hellre tidig till intervjun än för sen. Det bästa är att ha minst en halvtimme till godo, det kan ju faktiskt vara så att lokaltrafiken ställer till det. Kommer du dit tidigt, kan du ta en promenad runt kvarteret eller slå dig ner i receptionen.
 

Läs på om företaget i förväg. Att känna till vad de jobbar med, vad de har för mål och värderingar är alltid bra. Självklart ska du ha full koll på vad du har sökt för tjänst och gärna ha ett hum om vad de förväntar sig av dig.
 

Tänk gärna igenom intervjun innan. Vad kan de tänkas fråga dig om? Fundera på vad du kan svara. Det många har svårt att svara på är ”förbättringsområden/negativa egenskaper”, klura på det så du kan ge ett ärligt svar på intervjun.
 

Var så ärlig som möjligt. Ljug aldrig på din intervju, det kan komma upp senare och kan skapa en jobbig situation. Det kan också bli något du går och bekymrar dig och det är onödigt.
 

Slutligen, var dig själv. Det kommer du komma långt på, säg några positiva saker till dig själv innan du går in på intervjun, peppa dig själv! Får du inte jobbet, har du ändå fått gå på en intervju och det är bra övning.
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu