fbpx

Vad händer på Sprio just nu?

Prio på Sprio2019.04.02

Frukostföreläsning med Svante Randlert för kundservicechefer

Svante Randlert är en av Europas mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. På frukostföreläsningen kommer han med tips, metoder och inspiration för hur du som kundservicechef kan vara med och bidra till att din avdelning och ditt företag blir det självklara förstahandsvalet i jakten på att attrahera och behålla unga talanger. Anmäl ditt intresse till inbjudningsutskicket här.

Rekryteringsassistent till Sprios rekryteringsavdelning

Vi växer så det knakar! Nu söker vi en rekryteringsassistent till vårt team på huvudkontoret i Stockholm. Vi tror att du är pratglad, analytisk och orädd och att du drivs av att leverera riktigt hög kvalité. Vi lovar en spännande roll i ett energifyllt team! Läs mer om tjänsten här.

Praktikant till Sprios marknadsavdelning

Studerar du media, kommunikation eller marknadsföring och söker praktik? Perfekt! Vi söker en kreativ idéspruta som vill vara med och utveckla innehållet på våra sociala kanaler, jobba med annonsering, vara delaktig i kundprojekt och skapa tilltalande material i Adobe-programmen. Läs mer om praktikplatsen här.

Missa heller inte våra många lediga tjänster inom kundtjänst och support. Vi letar alltid efter unga, driva stjärnor som vill börja sin karriär med oss och våra kunder. Maila hej@sprio.se om du har några frågor eller vill tipsa om en vän som du tror skulle passa! Läs mer och sök lediga jobb här.

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu