fbpx

Vardagen på Sprio – vad gör en konsultchef?

Prio på Sprio2019.02.12

Hur ser din väg in i rekryteringsbranschen ut?

Jag började plugga till personalvetare år 2015 och jobbade samtidigt deltid inom kundtjänst. Där fick jag ibland hjälpa till med rekryteringen av nya medarbetare – och det var på det sättet jag fick upp ögonen för just rekrytering. I samband med det sökte jag sedan en roll som rekryteringsassistent här på Sprio för att få möjlighet att lära mig ännu mer. Min roll här har sedan utvecklats med tiden och idag ansvarar jag för våra anställda konsulter, snarare än rekrytering, vilket jag tycker är superroligt.

Vad gör en konsultchef på Sprio?

Det är när själva rekryteringsdelen är klar som vi som konsultchefer (jag och min närmaste kollega Elin) tar över i processen. Vi signerar avtal med de nya konsulterna, har uppföljningsmöten och kundmöten. Några dagar i veckan är vi plats ute hos våra kunder för att få en bättre inblick i hur det går för våra konsulter på plats. Det är ett väldigt varierande jobb och ingen dag är den andra lik.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att få träffa så många nya människor och framförallt att få följa konsulternas utveckling. Jobbet är som sagt väldigt varierande och det är mycket problemlösning och nya utmaningar dagligen vilket jag gillar. Jag älskar verkligen mitt jobb!

Om du får dina tips till en arbetssökande, vad skulle det vara?

Ha en proffsig telefonsvarare, förbered dig och läs på om tjänsten innan du kommer på intervju och glöm inte att ställa frågor till rekryteraren – det visar på engagemang. Var dig själv!

Söker du nytt jobb? Se våra lediga tjänster här >

—-

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu