fbpx

Vardagen på Sprio – Vad gör en konsultchef?

Prio på Sprio2022.01.27

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

Mitt arbete varierar verkligen från dag till dag. Men en typisk arbetsdag innebär att följa upp samt finnas tillhands för våra konsulter. Det kan vara allt från uppföljning av sjuktillfällen, uppföljningsmöten i form av medarbetarsamtal kopplat till exempelvis trivsel samt hantering av eventuella inkommande frågor/ärenden som uppstår. Jag har även dagligen kundkontakt i form av mejl, telefon och i mötessammanhang för att både följa upp och utveckla vårt samarbete.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt arbete är att ingen dag är den andra lik. Mina arbetsuppgifter kan variera från högt till lågt under en dag och jag får även ta mycket eget ansvar, vilket är något jag värdesätter. Att jag även dagligen får ha kontakt och följa våra duktiga konsulters resor samtidigt som jag har härliga och kompetenta kollegor internt är ett stort plus.

Om du får ge ett tips till någon som är kallad på intervju, vad skulle det vara?

Läs på om företaget du ska på intervju för så du är väl förberedd. Tänk på att en intervju är ömsesidig. Det är därför viktigt att fundera på varför just du skulle passa för arbetet du sökt, men förbered också frågor du vill ha svar på för att ta reda på om det är en arbetsplats som passar för dig. Att även fundera på dina styrkor och svagheter kopplat till tjänsten innan din intervju kan vara bra då detta ofta är frågor som dyker upp i intervjusammanhang.

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu