fbpx

Vardagen på Sprio: Vad gör en konsultchef?

Prio på Sprio2018.05.31

 

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

Min arbetsdag innehåller mycket sociala kontakter med kund och anställda. Jag börjar dagen med att kolla om vi har några konsulter som är hemma sjuka och kontaktar dem för att se hur de mår och hur länge de förväntas vara borta. Under dagen ägnar jag mig åt mail och följer upp kundärenden. Jag träffar konsulterna en gång i månaden på uppföljningsmöten, vilket betyder att jag träffar några konsulter om dagen. Vi pratar om hur de har det och om de trivs, ser även om det är något jag kan hjälpa till med.
 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att man får så mycket energi från konsulterna! När man känner att man bidrar med något positivt till dem. Vi har mycket unga konsulter som kanske har detta som ett första jobb, vilket betyder att man får vägleda dem vilket uppskattas och man känner att man gör skillnad.
 

Om du får ge ett tips till en framtida anställd, vad skulle det vara?

Försök alltid att se allt i ett större perspektiv. Det kan ibland kännas tufft på jobbet, men tänk på att ett jobb inte bara är ett jobb. Det är en erfarenhet och en framtida referens som just du har möjlighet att påverka. Du kan förändra din vardag genom att göra det lilla extra och vara på tårna. Det kommer skapa bra förutsättningar framåt i livet, som man kan dra nytta av. Tänk långsiktigt!
 
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu