fbpx

Vardagen på Sprio – vad gör man som marknadsansvarig?

Prio på Sprio2019.05.21

Vad gör du en vanlig dag på jobbet?

Ingen dag är den andra sig lik, det låter klyschigt men för mig är det verkligen så. Jag har en superbred roll med flera olika ansvarsområden som hela tiden måste rulla. Oftast är jag inne på kontoret eller ute hos kund – alltid med datorn och mobilen i högsta hugg. Arbetsuppgifter som återkommer varje dag skulle jag säga är arbetet med sociala medier. Jag analyserar inflödet av kandidatansökningar, optimerar annonser, planerar kampanjer samt skapar innehåll och grafiskt/rörligt material.

Vad är det roligaste med att jobba i rekryteringsbranschen?

Att det händer saker precis hela tiden! Det är alltid full rulle på kontoret med flertalet härliga kandidater och kunder på besök varje dag. Den här branschen är beroende av personer som förstår vad service, tydlighet och trevligt bemötande innebär och jag upplever att de personer jag har kontakt med i arbetslivet – kollegor, kandidater, samarbetspartners – besitter dessa fantastiska egenskaper vilket det ger så mycket energi!

Vilka är de största utmaningarna för dig?

Jag är väldigt ödmjuk inför den förändring som hela tiden pågår i den digitala världen. En av de största utmaningarna är utan tvekan att behöva grotta ner sig och vara uppdaterad kring nya digitala trender, appar och algoritmer. Jag jobbar hela tiden mot att hitta det där som gör Sprio unika och steget före, och för att kunna vara det krävs det att man förnyar platsannonser, spetsar till annonser och hela tiden har ett kreativt och nytänkande tankesätt – det är lika roligt som det är utmanande kan jag lova.

Vad har du för tips till en jobbsökande?

Våga sticka ut! Det går att hitta sin twist i alla steg i en rekryteringsprocess. Lägg lite extra krut på att göra ett snyggt CV, välj en färgsprakande tröja till intervjun och glöm inte att trycka på de erfarenheter och kunskaper som visar att just du är rätt person för tjänsten som du har sökt. Lycka till!

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu