fbpx

Vardagen på Sprio – Vad gör man på marknadsavdelningen?

Prio på Sprio2018.07.03

 

Hur ser en typisk arbetsdag ut?

– För mig är ingen dag den andra lik! Det som återkommer dagligen är att jag analyserar trafik och inflöde av kandidater. Jag ser över vad jag kan göra i våra olika kanaler och sociala medier för att boosta räckvidd, trafik eller ifall vi behöver göra satsningar på utvalda annonser. I övrigt kan dagen bestå av allt ifrån kreativt arbete med att skapa content i text-, bild- eller videoformat, utformning av annonser eller kortsiktig och långsiktig planering. Jag ser till att dagligen göra en omvärldsbevakning för att ha koll på nyheter i branschen och i trender publiceringskanalerna.
 

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Det bästa med mitt jobb är att det är kreativt och ombytligt! Jag älskar att få en idé som jag sedan tweakar och filar på för att sedan färdigställa den till färdig ”produkt”. Det blir lite ”från ax till limpa-grejen” och det gillar jag. Eftersom att min roll är väldigt bred blir det aldrig tråkigt heller! Mina grymma kollegor är också en del av det som gör jobbet så otroligt roligt såklart!
 

Om du får ge ett tips till en arbetssökande, vad skulle det vara?

– Mitt tips skulle nog vara att du redan från början frågar dig själv varför du söker den aktuella tjänsten! Varför vill du jobba där och vad kommer du tillföra till arbetsplatsen? Det kommer underlätta för dig om du sedan blir kallad till intervju. Jag är ju även lite nördig när det kommer till layout, så jag skulle nog säga att det inte skadar att piffa CV:t lite (och såklart säkerställa att det är rättstavat och innehåller korrekt info).
 
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu