fbpx

Vardagen på Sprio – vad gör rekryteraren Madeleine?

Prio på Sprio2019.04.04

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Mina arbetsdagar är fyllda med spännande intervjuer och möten – det är full fart från morgon till kväll. Jag träffar dagligen olika personer och karaktärer som är på jobbjakt, så inget möte är det andra likt. Jag har även mycket kontakt med våra kunder och samarbetspartners, skriver annonser, ringer referenser samt har ett övergripande ansvar för vår leverans och arbetsstruktur.

Vad letar du efter hos en kandidat som sökt jobb inom kundtjänst?

Jag letar efter en social förmåga med ett positivt synsätt. Jag tror det är grundstenarna för att lyckas och trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare med tanke på att du kommer ha mycket kundkontakt och arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och teamwork.

Vad är det bästa med att jobba med rekrytering?

Det personliga mötet och att få bygga relationer! Jag får träffa så många olika typer av människor och personligheter dagligen, vilket är otroligt lärorikt både yrkesmässigt och privat – det bidrar till att jag som person vidgar mina vyer och utvecklas på ett personligt plan. Sen är det ju självklart att få ge positiva besked och erbjuda en kandidat ett nytt jobb som denne verkligen vill ha!

Vad tycker du är mest utmanande i din arbetsroll?

Att alltid göra kandidaten och kunden nöjd. Jag fungerar som en slags mellanhand och det är viktigt att jag förmedlar rätt bild av jobbet till kandidaten och samtidigt lever upp till kundens förväntningar och krav.

Vad har du för tips till en arbetssökande?

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck! Det är klyschigt men sant – och viktigt. Var noggrann och tydlig i ditt CV, kom i tid till intervjun, förbered dig så gott du kan inför arbetsintervjun. Ditt engagemang kommer ta dig längre än dina meriter!

 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu