Video: Lisa Ajax delar med sig av sina bästa jobbtips

Din karriär2017.11.29

Vi bestämde träff med grymma Lisa Ajax för att få ta del av hennes bästa jobbtips. Lisas egen karriär inom musiken började tidigt och har väl knappast undgått någon. Hon vann Idol redan 2014 och efter det har hon hunnit delta i melodifestivalen två gånger. Inte så tokigt att ha hunnit med allt detta redan vid 19-års ålder. Därför ville vi ha tips och inspiration av just henne!

3 jobbtips från Lisa Ajax

 

 

Om Lisa

Lisa är 19 år och kommer från Järfälla. Hon lever efter en särskild regel både när det kommer till jobb, karriär, träning och för personlig utveckling: ”Att bara göra”.

Hon tänker att om man bara vågar, testar och gör så kommer man så myckert längre än om man skulle ha struntat i det. Ett mycket smart inställningssätt tycker vi på Sprio också!
 

Lisas 3 jobbtips

Lisas tre tips: att vilja lära sig, att lyssna och att sätta upp både kort siktiga och långsiktiga mål tycker vi är en toppen filosofi.
 
Att vilja lära sig: Om du hela tiden är villig att lära dig nya saker så kommer du att utvecklas fort och ha mycket roligare. Du kommer att märka vilka framsteg du faktiskt kan göra som i slutändan kommer att gynna dig!
 
Att lyssna: Om du är mottaglig för vad andra säger, villig att ta åt dig av både kritik och beröm utifrån andras utgångspunkter så kommer du att kunna få förståelse för andra infallsvinklar och bli bättre på det du gör ur fler perspektiv.
 
Att sätta upp mål: När du sätter upp tydliga mål för dig själv så blir det enklare att fokusera och veta vad du bör göra för att nå dina mål. Du kanske har små delmål i jobbet som att nå en viss bonus för att kunna köpa något du länge velat ha men även längre mål där du kanske vill bli så pass bra att du kan utbilda andra eller bli teamledare.
 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu