fbpx

Video: Lisa Ajax delar med sig av sina bästa jobbtips

Din karriär2017.11.29

3 jobbtips från Lisa Ajax

 

 

Om Lisa

Lisa är 19 år och kommer från Järfälla. Hon lever efter en särskild regel både när det kommer till jobb, karriär, träning och för personlig utveckling: ”Att bara göra”.

Hon tänker att om man bara vågar, testar och gör så kommer man så myckert längre än om man skulle ha struntat i det. Ett mycket smart inställningssätt tycker vi på Sprio också!
 

Lisas 3 jobbtips

Lisas tre tips: att vilja lära sig, att lyssna och att sätta upp både kort siktiga och långsiktiga mål tycker vi är en toppen filosofi.
 
Att vilja lära sig: Om du hela tiden är villig att lära dig nya saker så kommer du att utvecklas fort och ha mycket roligare. Du kommer att märka vilka framsteg du faktiskt kan göra som i slutändan kommer att gynna dig!
 
Att lyssna: Om du är mottaglig för vad andra säger, villig att ta åt dig av både kritik och beröm utifrån andras utgångspunkter så kommer du att kunna få förståelse för andra infallsvinklar och bli bättre på det du gör ur fler perspektiv.
 
Att sätta upp mål: När du sätter upp tydliga mål för dig själv så blir det enklare att fokusera och veta vad du bör göra för att nå dina mål. Du kanske har små delmål i jobbet som att nå en viss bonus för att kunna köpa något du länge velat ha men även längre mål där du kanske vill bli så pass bra att du kan utbilda andra eller bli teamledare.
 

Följ oss

Följ oss på Linkedin >>

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >>

Se allt kul vi gör på Instagram >>

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu