fbpx

Video: Penny Parnevik delar med sig av sina bästa jobbtips

Din karriär2018.02.13

Om Penny

Penny är 20 år och är född och uppvuxen i Florida. Pennys första jobb var på en surf-affär, där fick hon möjligheten att ge sig ut på arbetsmarknaden och testa vilka hennes bästa skills var i arbetslivet. Penny driver idag en stor blogg och poddar ihop med sin syster Peg i podden Pillowtalk.

Pennys filosofi är att våga testa och prova något nytt! På så sätt kommer du kunna få nya erfarenheter som kan bli viktiga för dig i din framtida karriär.
 

3 jobbtips från Penny Parnevik

 

Att vara organiserad Det är positivt att alltid vara organiserad. Skaffa dig ett litet anteckningsblock där du kan skriva ner sådant du kan behöva minnas och se till att bläddra igenom det då och då.

 
Håll energin uppe Se till att göra sådant som får dig att hålla energin uppe och som håller dig peppad. Vare sig det är att ta en kaffe med en vän eller att träna på lunchen.

 
Gör något du älskar Värdera ditt jobb och förstå ditt eget värde på arbetsplatsen, det får dig att känna dig viktig och meningsfull på arbetsplatsen. Hitta det som motiverar just dig och fokusera på det.

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu