Video: Penny Parnevik delar med sig av sina bästa jobbtips

Din karriär2018.02.13

Vi fick möjligheten att ställa några frågor till Penny Parnevik! Vi bad henne dela med sig av sina absolut bästa jobbtips direkt från soliga Florida. Penny känner ni säkert igen från den populära tv-serien Parneviks, här kan ni se klippet och läsa om hennes råd!

Om Penny

Penny är 20 år och är född och uppvuxen i Florida. Pennys första jobb var på en surf-affär, där fick hon möjligheten att ge sig ut på arbetsmarknaden och testa vilka hennes bästa skills var i arbetslivet. Penny driver idag en stor blogg och poddar ihop med sin syster Peg i podden Pillowtalk.

Pennys filosofi är att våga testa och prova något nytt! På så sätt kommer du kunna få nya erfarenheter som kan bli viktiga för dig i din framtida karriär.
 

3 jobbtips från Penny Parnevik

 

Att vara organiserad Det är positivt att alltid vara organiserad. Skaffa dig ett litet anteckningsblock där du kan skriva ner sådant du kan behöva minnas och se till att bläddra igenom det då och då.

 
Håll energin uppe Se till att göra sådant som får dig att hålla energin uppe och som håller dig peppad. Vare sig det är att ta en kaffe med en vän eller att träna på lunchen.

 
Gör något du älskar Värdera ditt jobb och förstå ditt eget värde på arbetsplatsen, det får dig att känna dig viktig och meningsfull på arbetsplatsen. Hitta det som motiverar just dig och fokusera på det.

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Dina uppgifter som du registrerar kommer endast att hanteras i rekryteringssyfte. Jag godkänner & samtycker till att ni får behandla och samla in min personliga information enligt ovan beskrivning.

Fullständiga villkor för användarregistrering

Vi använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar som hjälpmedel i våra rekryteringsprocesser. All hantering av personuppgifter sker i enlighet med lagen om personuppgifter (PUL) och de rekommendationer som anges av datainspektionen. Jag samtycker härmed till att ni får behandla och samla in min personliga information på det sätt som beskrivits ovan för att uppfylla de ovan angivna syftena.

Ansök nu