MENY

Hyr först, rekrytera sen inom kundservice, support & sälj

Behöver ni extra förstärkning under en period men är osäkra på om behovet kommer vara långsiktigt? Genom att hyra först och rekrytera sen börjar ni med att ta in kompetensen via bemanning, men ges även möjligheten att rekrytera över personen om behovet kvarstår.

Vi attraherar kandidater lite smartare

Vi är stolta över vår nisch & har genom åren tagit fram en unik metod för att nå just vår målgrupp. Vi ser till att finnas och synas där kandidaterna rör sig, vilket gör att vi attraherar kandidater redan innan de går i tankarna att byta jobb. Det ger oss ett försprång! På så vis kan vi leverera talanger med driv till spännande företag. Enkelt, självklart och uppdaterat.

Varför Sprio?

Bäst på kundservice, helt klart!

”Att samarbeta med Sprio är lätt och trevligt, de är lyhörda på vad jag som kund önskar samt att de kommer med bra input. Vi har fått många bra kandidater via Sprio samt att även jag själv fick prova på processen då jag kom via er till mitt nuvarande uppdrag, så har positiva upplevelser ifrån ”båda sidor” så att säga. Bäst på kundservice, helt klart!”

- Kundservicechef Early Bird

referens-sprio-stockholm

Vad innebär ett hyrköp?

Hyrköp är en bra lösning för er som tycker om att planera för framtiden men samtidigt vill ta en låg risk. Ni säkerställer då önskad kompetens under en viss period, vilket ofta startar vid sex månader. Mot slutet av perioden har ni möjlighet att utvärdera hur ni vill gå vidare, genom att antingen fortsätta hyra in konsulten alternativt rekrytera över personen utan någon rekryteringskostnad.

Vad behöver ni?

Alla företag har olika behov, tidsplan och budget. Därför är vi experter på att ta fram skräddarsydda lösningar som löser just ditt företags utmaningar!

Vare sig du väljer att bemanna eller rekrytera så är vi måna om att både ni och kandidaterna ska bli nöjda. Vår kandidatbas är alltid uppdaterad med grymma kandidater redo att ta sig an era uppdrag, oavsett vilken strategi ni väljer.

Vill du boka en kort avstämning eller tid för att ta en kravprofil?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast!

    rekrytering-stockholm-sprio

    Vi älskar att hjälpa till!

    Har ni frågor kring hur vi kan hjälpa er att fylla ert behov eller behöver ni hitta nya kandidater NU, så finns vi här för er. Tveka inte på att höra av er!