Vi sysslar med lite smartare bemanning.

För det första ser vi till att finnas där kandidaterna finns. Visste du att det finns ungefär 800 000 potentiella kandidater för de kundtjänstjobb vi förmedlar, bara i Stockholm? Och de allra flesta hänger både oftare och hellre i sociala medier än med jobbcoachen. Det gör det enkelt för oss att välja var vi ska synas. Vi ser till att dyka upp redan innan man börjar fundera på nytt jobb. Det gör att vi kan matcha talangfulla unga med spännande jobb. Smart va?

Brandskydd eller släckningsarbete?

När det brinner i knutarna önskar man ofta att man hade varit lite mer förutseende. Det är inte alltid möjligt, det vet vi. Däremot kan vi se till att tänka efter före – åt er. Genom att hela tiden ha talangfulla individer och några av de mest attraktiva företagen tillgängliga är halva jobbet redan gjort när du kontaktar oss.

Våra kandidater är viktigast.

Vi är ett schysst företag som månar om våra anställda och tar hand om dem på bästa sätt. Vi är auktoriserade och anslutna till kollektivavtal För det är ju så att om man trivs på jobbet så gör man också ett bra jobb. Det gillar förstås våra kunder också.

Vi levererar talanger med driv till spännande företag. Enkelt, självklart och uppdaterat.