MENY

Sprio hittar rätt personal till er kundservice

Vi på Sprio startade vår resa genom att tillsätta roller inom kundservice och har erfarenhet av supporterande tjänster inom många olika branscher. Vi är experter på att matcha rätt kandidat till rätt tjänst inom kundtjänst och support!

Sprio har stor expertis inom kundtjänst

Kundtjänst är ett framtidsyrke, i takt med att e-handeln växer blir kundservicefunktioner allt viktigare. En roll inom kundservice ställer både krav på att vara noggrann, lyhörd och lösningsorienterad – och här är vi experter på att hitta kandidater som svarar upp på just detta.

Varför Sprio?

Samarbetet med Sprio har fortsatt trots att jag bytt arbetsgivare

“Jag kände av den entusiasm som finns hos Sprio och gillar verkligen den personliga touchen i allt som görs. När jag började på min nuvarande arbetsplats var det inget snack att Sprio var ett av företagen jag önskade fortsätta samarbeta med, något som jag alltid hoppas kunna göra. Sprio levererar den suveräna service som jag vill att mina medarbetare ska leverera till våra kunder.”

– Head of Service Centers International

rekrytera-säljare

Rekrytera eller hyr kompetens inom kundtjänst

Era kundservicemedarbetare är företagets ansikte utåt och en av de viktigaste delarna i organisationen. De flesta företag värderar kundupplevelsen högt vilket förutsätter kompetent personal. Oavsett om ni vill hyra in kompetens eller rekrytera själv anpassar vi ett upplägg som passar ert företag och bransch.

Kanske har ni extra behov av personal kring högtider såsom jul och Black Friday, eller bara önskar flexibilitet – då är bemanning en bra lösning. Har ni istället ett mer långsiktigt behov av personal eller saknar tid att tillägna en gedigen rekryteringsprocess – då kan istället rekrytering passa er.

Några av de tjänster vi tidigare tillsatt inom kundtjänst och support

 • Kundtjänstmedarbetare
 • IT-support
 • Teknisk support
 • First Line Support
 • Second Line Support
 • Chattsupport
 • Säljsupport
 • Kundservicechef

Vill du boka en kort avstämning eller tid för att ta en kravprofil?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast!

  rekrytering-stockholm-sprio

  Vi älskar att hjälpa till!

  Funderar ni kring potentiella upplägg eller vill ta en kaffe och höra mer? Låt oss räta ut alla frågetecken – kontakta oss idag.