MENY

Bemanna inom kundservice, support & sälj

Genom att hyra in kompetens via bemanning kan ni som företag trygga ert behov på ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt. Vi på Sprio är experter på att matcha rätt person med rätt uppdrag, och är alltid lyhörda inför era behov och önskemål.

sprio-rekrytering-bemanning-stockholm-lediga-jobb

Fördelar med bemanning

Bemanning är en kostnadseffektiv lösning på så vis att ni endast betalar för de timmar våra konsulter arbetar hos er. Ni undviker därför kostnader för exempelvis semester och sjukfrånvaro. Vi tar även hand om allt det administrativa arbetet såsom tidsrapportering och lön. Ni får mer tid över till annat helt enkelt!

Självklart ansvarar vi för hela rekryteringsprocessen. Tack vare vår stora kandidatbank tillsammans med optimerad marknadsföring ser vi till att er personal kommer snabbt på plats.

 

Varför Sprio?

”På Aimo Park erbjuder vi kundservice dygnet runt och sätter ett högt värde på att kunna ge våra kunder en god upplevelse. Genom ett proaktivt samarbete med Sprio har jag snabbt fått hjälp att hitta rätt kandidater till min avdelning när det behövts som mest.”

- Kundservicechef på Aimo Park

referens-sprio-stockholm

Vi attraherar kandidater lite smartare

Vi är stolta över vår nisch & har genom åren tagit fram en unik metod för att nå just vår målgrupp. Vi ser till att finnas och synas där kandidaterna rör sig, vilket gör att vi attraherar kandidater redan innan de går i tankarna att byta jobb. Det ger oss ett försprång! På så vis kan vi leverera talanger med driv till spännande företag. Enkelt, självklart och uppdaterat.

Vad behöver ni?

Alla företag har olika behov, tidsplan och budget. Därför är vi experter på att ta fram skräddarsydda lösningar som löser just ditt företags utmaningar!

Vare sig ni önskar att bemanna eller rekrytera så är vi måna om att både ni och kandidaterna ska bli nöjda. Vår kandidatbas är alltid uppdaterad med grymma kandidater redo att ta sig an era uppdrag, oavsett vilken strategi ni väljer.

Vill du boka ett kort möte för att höra mer?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast!

    Vi älskar att hjälpa till!

    Har ni frågor kring hur vi kan hjälpa er att fylla ert behov eller behöver ni hitta nya kandidater NU, så finns vi här för er. Tveka inte på att höra av er!