MENY

Du som söker jobb är viktigast för oss, vi vill hjälpa varje kandidat till rätt jobb

Är det dags att gå vidare eller är du på jakt efter ditt första jobb? Oavsett vilket så matchar vi dig till en roll där du ska trivas och utvecklas.

Vi har alltid lediga jobb

Är du redo att börja jobba nu, helst igår? Eller är du nyfiken på vilka öppningar som finns lite längre fram? Genom att söka ett jobb hos oss öppnar du en mängd möjligheter, våra rekryterare är experter på att matcha dig mot tjänster som är aktuella idag eller de möjligheter som finns i framtiden. Det viktigaste för oss är att matcha din situation, erfarenhet och bakgrund.

Vi hjälper dig att hitta rätt jobb

Ansök redan nu – inget CV behövs

Alltid schyssta villkor

Skulle verkligen rekommendera Sprio!

“Har varit anställd hos Sprio i över ett halvår och är jättenöjd med dem som bemanningsföretag. Redan i anställningsprocessen märkte jag av hur proffsiga och trevliga alla på Sprio är! Det gick också riktigt snabbt att få återkoppling efter jag skickade in min ansökan. De är lättillgängliga att kontakta om man har frågor om stort som litet och dem bryr sig om sina anställda. Skulle verkligen rekommendera Sprio! ⭐️

- Lina Axelsson, Konsult på Sprio

sprio-rekrytering-bemanning-stockholm

Vi kan vår grej,
vi vill veta vad du vill!

Sedan 2016 har vi hjälpt 1000-tals kompetenta kandidater att hitta sitt drömjobb. Via oss på Sprio har vi också kunnat hjälpa våra kandidater att vidareutvecklas när de känner att de är redo för en ny roll. Vår filosofi är att om man trivs på jobbet så gör man också ett bra jobb, därför hjälper vi dig gärna även när det är dags att ta ett kliv på karriärstegen.

Såhär går det till att
söka ett jobb med Sprio

När du hittat ett jobb som du tycker passar dig och inkommit med din ansökan så börjar vi göra jobbet bakom kulisserna! Våra medarbetare går igenom varje ansökan för att hitta öppningar som kan matcha just dig.

Vi kontaktar dig sedan via mail, sms eller samtal. Så håll ett öga på mobilen. Vi gör en avstämning med dig för att få reda på mer om just dig utöver den information du redan gett oss. Ibland har vi väldigt hög belastning, då kan det ta lite tid, vi hoppas du har förståelse! Beroende på vilket jobb du sökt, så kan processen sedan skilja sig lite åt. Men vi håller såklart tummar och tår för att du ska signa ditt nya jobb väldigt snart.

Processen med Sprio

checkmark

Kandidaten är viktigast – vi vill att du ska hitta rätt jobb

checkmark

Alltid enligt kollektivavtal – det är en självklarhet

checkmark

Enkla processer – det ska inte vara svårt att söka jobb

Ett jobb för dig!

– Är du hjälpsam, social och gillar kundkontakt? Sök ett jobb inom kundtjänst!
– Är du ett problemlösande snille som gillar teknik? Sök ett jobb inom support!
– Är du en vass säljare som vet precis vad kunden vill ha & behöver? Sök ett jobb inom sälj!
– Trivs du bäst med administrativa arbetsuppgifter och gillar ordning och reda? Sök ett jobb inom administration!

Kundservice
Support
Försäljning
Administration
arrow

Vi älskar att hjälpa till!

Är det dags för ett nytt jobb eller att hitta nya kandidater så finns vi här för dig. Vi besvarar små eller stora problem. Är du redo att kontakta oss?