MENY

Rekrytera inom kundservice, support & sälj

Att ha rätt person på rätt plats är en förutsättning för att en organisation ska fungera och växa. Genom att ta hjälp med rekrytering säkerställer vi just detta, samtidigt som ni får tid över till annat.

Ta hjälp med rekrytering

När det brinner i knutarna önskar man ofta att man hade varit lite mer förutseende. Personalbrist kan dyka upp från en dag till en annan, och tillsättningen kan kännas ogenomförbar. Vad vi kan göra i det läget är att tänka efter före – åt er.

Genom vår starka kandidatbank och stora inflöde ansökningar är halva jobbet redan gjort när ni kontaktar oss. Ni kan luta er tillbaka, och få startklara kandidater frampresenterade.

Varför Sprio?

Jag är extremt nöjd & rekommenderar Sprio till alla som frågar

“Sprio sticker ut när det kommer till flexibilitet, samt att de levererar enligt utlovat. Jag har fått många bra kandidater att välja på. De har överträffat alla mina förväntningar och framförallt har de varit flexibla när man behöver det. De tar även bra hand om sin personal som de har hos mig. Alla är nöjda och de märks även i det jobb de utför.”

- Tech Support Manager på Verifone

rekrytering-sprio-stockholm

Vi attraherar kandidater lite smartare

Vi är stolta över vår nisch & har genom åren tagit fram en unik metod för att nå just vår målgrupp. Vi ser till att finnas och synas där kandidaterna rör sig, vilket gör att vi attraherar kandidater redan innan de går i tankarna att byta jobb. Det ger oss ett försprång! På så vis kan vi leverera talanger med driv till spännande företag. Enkelt, självklart och uppdaterat.

Vad behöver ni?

Alla företag har olika behov, tidsplan och budget. Därför är vi experter på att ta fram skräddarsydda lösningar som löser just ert företags utmaningar!
Vare sig ni väljer att bemanna eller rekrytera så är vi måna om att både ni och kandidaterna ska bli nöjda. Vår kandidatbas är alltid uppdaterad med grymma kandidater redo att ta sig an era uppdrag, oavsett vilken strategi ni väljer.

Vill ni boka en kort avstämning eller tid för att ta en kravprofil?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast!

    rekrytering-stockholm-sprio

    Vi älskar att hjälpa till!

    Har ni frågor kring hur vi kan hjälpa er att fylla ert behov eller behöver ni hitta nya kandidater NU, så finns vi här för er. Tveka inte på att höra av er!