fbpx

Så får du jobb utan erfarenhet – 3 enkla tips

Söka jobb2018.03.06

Pitcha dig själv

Istället för att memorera vad du ska svara på de klassiskt kluriga intervjufrågorna ”vad är dina svagheter” eller ”hur reagerar du på kritik”. Ta dig istället en riktig funderare på vad som gör dig unik, vad du skulle kunna bidra med i just den här rollen och vad som får dig att sticka ut från mängden och se till att låta detta komma fram tydligt under intervjun.

 

Läs på

Ta dig lite extra tid att läsa på om tjänsten och om företaget. Spara ner annonsen och läs igenom den fler än en gång. Du kommer tacka dig själv om du gör detta. Dels kan du ställa relevanta följdfrågor under intervjun. Du kommer också kunna ge bättre anpassade svar och lyfta just de egenskaper du har som kommer att gynna dig om du får just den här tjänsten. Om du inte vet vad du vill arbeta med kan du låta en proffsig rekryterare matcha dig med en tjänst som passar dig. Då är ett tips att fylla i en generell intresseanmälan HÄR (klick) Då behöver du inte ens ha ett CV!

 

Var den bästa versionen av dig själv

Stressa inte upp dig! Många blir nervösa för att det är mycket som står på spel – du vill verkligen ha jobbet! Men tänk tvärt emot istället, behåll lugnet! Låtsas om att den du träffar på intervjun är någon du känner eller en avlägsen bekant. Det kan få dig att slappna av. Bara du är artig, självsäker (utan att vara kaxig) och var den bästa versionen av dig själv!

 

Följ oss

 
instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram > 

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu