fbpx

Vilken färg är du? Häng med i snacket om personlighetstyper

På jobbet2018.06.07

Det är allra vanligast att man kan känna igen sig i två eller fler färger. Bara fem procent identifierar sig med endast en färg. Läs våra korta beskrivningar av färgerna, var ärlig mot dig själv och ta reda på vilken färg du och dina vänner är!

 

Personlighetstyper:

 

Röd

Känner du igen dig i egenskaperna: driven, tävlingsinriktad, målmedveten och utåtriktad?
Då kan du tillhöra den röda delen av personlighetstyperna. Du är extrovert och gillar att leda grupper. Du gillar att tävla både mot dig själv och andra. Du gillar när det går fort och du kan ta snabba beslut. Andra kan uppfatta dig som lite ”säljig”, påfrestande eller otålig men det som är bra är att du känner att ingenting är omöjligt!

Om du skulle jobba med kundservice skulle du antagligen vilja jobba i en där du får pyssla med merförsäljning och tävla mot de andra i teamet. Du skulle säkert vilja klättra och avancera till teamleader!

 

Grön

Känner du igen dig i egenskaperna: lugn, omtänksam och pålitlig?
Då kan du tillhöra den gröna delen av personlighetstyperna. Det här är en avd vanligaste färgerna som många känner igen sig i och den är faktiskt väldigt vanlig bland kundservicemedarbetare då du är hjälpsam och lösningsorienterad. Du gillar att ge människor en hjälpande hand och är mån om dina relationer. Du gillar ordning och reda och har koll på det mesta. Du kan prioritera andra människor framför dig själv. Andra kan uppfatta dina negativa sidor som att du inte är helt självständig eller konflikträdd. Du gillar inte förändringar men du är en varm och snäll person.

I en kundservice gör du ett grymt jobb! Du hjälper inte bara inringande kunder utan även dina kollegor om de skulle behöva hjälp. Här kan du få en blomstrande karriär och cheferna kommer älska dig!

 

Gul

Känner du igen dig i egenskaperna: rolig, utåtriktad, optimistisk och flexibel?
Då kan du tillhöra den gula delen av personlighetstyperna. Du är oftast glad och nöjd med din tillvaro men finner dig också i att saker och ting kan förändras. Du är en riktig ”Mood Manager” på jobbet och får dina kollegor att skratta och trivas. Som ung kanske du var ”klassens clown”, något som i ditt vuxna liv kommer få dig att vara väldigt omtyckt. Du ser möjligheter och är lösningsorienterad. Det som andra kan uppfatta som mindre charmiga egenskaper hos dig är att kan vara lite slarvig och känslostyrd.

I en kundtjänst skulle du vara allas favoritkollega, vem vill inte luncha med den som bjuder på ett asgarv eller två. Dagen blir ju så mycket roligare av det!

 

Blå

Känner du igen dig i egenskaperna: uppstyrd, korrekt, du har ordning och reda!
Då kan du tillhöra den blåa delen av personlighetstyperna. Du har öga för detaljer och är noggrann med att spelets regler följs! Du kräver inte bekräftelse för uppgifter du utfört och du har koll på det mesta! Att sortera, analysera och utvärdera är starka sidor hos dig och du skulle aldrig komma för sent eller slarva. Du vill ha koll på fakta och information och kan hjälpa andra som inte är lika uppstyrda som du är. Andra personer kan uppfatta dig som kall eller som en besserwisser men du är en dröm för arbetsgivaren som vet att du aldrig skulle slarva eller glömma en arbetsuppgift.

I en kundservice skulle du vara grym på att hjälpa till om någon skulle behöva upplärning, du kan alla system utantill och vet exakt hur snabb du måste vara fört att hinna med det som ska göras och kommer alltid i tid till jobbet!
 

Följ oss

instagram_logo_2016-svg3-2-facebook-png-piclinkedin-icon-logo-fbade03110-seeklogo-com

Följ oss på Linkedin >

Håll dig uppdaterad på vår Facebook >

Se allt kul vi gör på Instagram >

Relaterade artiklar

Fullständiga villkor för användarregistrering

Samtycke för ansökan hos Sprio AB
Härmed godkänner jag att mina personuppgifter registreras och behandlas av Sprio AB. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Behandling av personuppgifter
Uppgifterna som du lämnar i din ansökan registreras för Sprio AB’s räkning i Sprios innehållshanteringssystem WordPress. Du ger härmed ditt fullständiga samtycke för att då ha möjlighet att bli kontaktad av ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Vi behandlar följande personuppgifter:

Förnamn, efternamn och företag
Kontaktuppgifter: E-postadress och telefonnummer

Sprio är personuppgiftsansvarig
Sprio är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vem kan ta del av uppgifterna?
Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för ansvarig rekryterare eller avdelningschef på Sprio AB.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta hej@sprio.se.. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar med dig av. Delge därför endast information som är relevant för det aktuella tillfället.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Samtliga personuppgifter kommer att raderas från Sprios databas i innehållshanteringssystemet inom 2 år efter att du senast lämnat dina uppgifter.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter Sprio har om dig
Du har rätt att få information om vilka uppgifter Sprio har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen från vårt rekryteringssystem.

Har du frågor gällande detta hör av dig till: hej@sprio.se eller ring 08-128 200 00.

Kontakt vid begäran om registerutdrag/ändra/radera uppgifter samt övriga frågor gällande personuppgiftshantering
Namn: lovisa.anelof@sprio.se
Organisationsnummer: 559070-1800
Postadress: 111 34 Stockholm
Besöksadress: Sveavägen 32
Telefon: 08-128 200 00

Ansök nu